Näköislehti

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissasi missä vain ja milloin haluat. Voit lukea näköislehden sekä verkkosivuiltamme että maksuttomalla mobiilisovelluksella, jonka saat ladattua sovelluskaupastasi. Sovellus löytyy iOS:lle ja Androidille.

Näköislehden lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta sekä asiakastiliä.

Kaikki Uutisvuoksen tilaukset sisältävät automaattisesti oikeuden lukea näköislehteä.

Minulla on tilaus, mistä löydän näköislehden?

Kirjaudu asiakastilillesi osoitteessa www.uutisvuoksi.fi. Jos sinulla on tilaus voimassa, ja olet aktivoinut digin käyttöösi, löydät näköislehden pääsivun valikosta. Kirjaudu sisään joko haluamasi lehden kantta klikkaamalla tai sivun yläreunan Kirjaudu sisään –linkistä.

Kun asiakastililläsi näkyy tilauksesi ja asiakasnumerosi, voit lukea näköislehteä.

Jos asiakastililtäsi puuttuu tilaustietosi, katso tarkempia ohjeita tästä. Tarvittaessa ota yhteyttä tilaajapalveluun.

Minulla ei ole tilausta voimassa, miten voin lukea?

Tee digitilaus tästä.

Jos sinulla on ongelmia näköislehden käytössä, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä näköislehdestä

Usein kysytyt kysymykset mobiilisovelluksista