Kaikki digisisällöt
käytössäsi.

laajemmat digisisällöt

Tilaajana pääset nauttimaan digisisällöistä rajoituksetta. Tilaukseen kuuluvat lehden verkkosisällöt sekä näköislehti.

Paperilehden tilaaja

Digipalvelut kuuluvat tilaukseesi automaattisesti. Ellet ole jo aktivoinut digitilaustasi, tee se osoitteessa uutisvuoksi.fi/kirjaudu ja kirjaudu tunnuksillasi verkkopalvelumme Kirjaudu-painikkeesta lukeaksesi verkkosisältöjä ja näköislehteä.

digitilaaja

Verkossa pääset näköislehteen sekä verkkosisältöihin käsiksi  kätevästi yhdellä kirjautumisella.

Jos et ole vielä tilaaja, tee tilaus tästä >>

verkkosisällöt

Verkkosivuiltamme luet ajankohtaiset uutiset, analyysit ja mielipiteet, jotka vievät pintaa syvemmälle paikallisiin puheenaiheisiin ja ihmisiä puhuttaviin ilmiöihin - rajattomasti. Lue verkkosisältöjämme >>

Näköislehti

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio,  joka on luettavissasi missä vain ja milloin haluat. Näköislehti on luettavissa verkkosivuiltamme. Lue lisää näköislehdestä ja sen käyttöönotosta >>

Ota asiakastili käyttöön

Asiakastili on oma henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan tilaukseesi kuuluvien lehtien digipalveluihin. Lue lisää >>

kohtasitko ongelmia?

Etkö päässyt kirjautumaan asiakastilillesi tai onko salasana päässyt unohtumaan? Tai tuliko eteen joku muu ongelma, joka ei ratkea? Lue lisää >>

Tätä on digi-uutisvuoksi.

Tätä on
digi-uutisvuoksi.

Tilaajilla on oikeus käyttää kaikkia digisisältöjä. Eli kaikki verkkosivuilla julkaistavat jutut ovat tilaajien luettavissa, kuten myös näköislehti. Jotta pääset hyödyntämään verkkosisältöjä, tarvitset asiakastilin. Jos sinulla ei vielä ole asiakastiliä, luo se täällä; tarvitset siihen asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Asiakasnumero löytyy laskustasi, voit myös kysyä sen tilaajapalvelustamme osoitteesta tilaukset@kaakonviestinta.fi.

Näköislehti on päivän painetun lehden digitaalinen kopio, joka on luettavissa jo varhain aamuyöllä. Näköislehden voit lukea verkkosivuiltamme.

Verkkosivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset, analyysit ja mielipiteet. Vain Uutisvuoksea lukemalla pääset pintaa syvemmälle paikallisiin puheenaiheisiin ja käsiksi ihmisiä puhuttaviin ilmiöihin.

Voit luoda salasanan uudelleen kirjautuessasi, klikkaamalla ”Oletko unohtanut salasanasi” –linkkiä. Pääset sinne myös tästä.

Ei-tilaajat voivat lukea rajatun määrän juttuja verkkosivuiltamme. Avainkuvakkeella merkityt jutut on rajattu vain tilaajien luettavaksi.

Keskustelu paikallisista uutisaiheista käy vilkkaana verkkosivuillamme. Rekisteröidy keskusteluun tästä tai käytä Facebook- tai Twitter-tunnuksiasi. Voit kommentoida myös rekisteröitymättä. Kommentoiduimpien juttujen listan löydät etusivun alareunasta.

Tapahtumakalenterimme kertoo mitä alueella tapahtuu tänään tai lähitulevaisuudessa. Katso tapahtumat osoitteesta uutisvuoksi.fi/tapahtumat. Oman tapahtumasi voit ilmoittaa kalenteriin tästä

Tallentamalla sivustomme pikakuvakkeen kännykkäsi ruudulle pääset sivuille kätevästi. Android-puhelimilla tai tableteilla oikean yläkulman valikosta löytyy painike lisää aloitusnäyttöön. IPhonella tai iPadilla sama onnistuu lisää kotivalikkoon –painikkeella.

Seuraamalla Uutisvuoksea Facebookissa sekä Twitterissä pysyt mukana siitä mitä alueella tapahtuu. Facebookin kautta voit lähettää myös juttuvinkin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikäli haluat seurata tietyn paikkakunnan tai aihealueen uutisia, löydät ne uutisissa olevien avainsanojen kautta, esim. Uutisvuoksi.fi/aiheet/Ruokolahti/. Sivu on helposti käytettävissäsi jos lisäät sen selaimesi kirjanmerkkeihin.

Lähetä meille juttuvinkki tai uutiskuva verkkosivujemme kautta.

Jäikö joku kysymys vaille vastausta? Ota yhteyttä tilaajapalveluumme.